Operation

Imorgon ska jag opereras. Duschade mig med en äcklig desinfektionstvätt för håret och kroppen. Får inte ens lägga hudkräm efter eller någonting. Ska göra samma tvätt imorgon bitti innan vi åker till sjukhuset. Bläää. Ska sova nu så jag har tillräckligt med energi imorgon. Ska ju presentera mitt gymnasiearbete i en utställning i skolan imorgon. Perfekt när man är nyopererad och allt, tagga...

Vi hörs nog imorgon kväll igen, ni får ha det så bra sålänge. PusspussHej anonym

Var bara tvungen att svara på den här kommentaren jag fick nyss: "Syftet för piloten var att han ville ha ihjäl sig själv = självmord"

Det är stor skillnad på syfte och RESULTAT. Syftet = självmord. Ja. Resultat = 149 människör dör. Självmord? Nej. 

En selfie på det.


Q/A

Pluggar

Sitter hemma hos Chloe och pluggar. Hur kommer det sig att man (eller iallafall) jag pluggar mycket bättre med andra än vad jag gör själv? Kanske för att man känner att man träffats för och plugga och att man misslyckas när man inte gör det. När jag är själv övertalar jag mig själv så lätt att jag kan ta tio minuter paus vilket blir en timme och sen en hel dag haha. Kul att jag sitter och säger att jag pluggar så bra med någon annan men ändå sitter här och bloggar va? Haha ska fortsätta nu.