Morsdag

Hej på er! Har jobbat nu mellan 10-18, det var fullt ös i butiken då alla skulle köpa morsdag-present i sista minuten. Träffade även på en kär vän som jag inte sett på 3 år nu! Så himla kul, hon hade inte förändrats ett dugg så det var ännu roligare haha. Glad blev jag iallafall.
 
Efter jobbet köpte jag med mig lite fika hem till familjen som vi mumsade på nyss. Det är ju trots allt morsdag idag. Köpte inte present till mamma så, hon fyller ju år 28e maj så det ligger lite nära inpå. Vi skämde bort henne då så det räcker i ett år framåt förhoppningsvis.
 
Ska snart hoppa in i duschen och sen kanske åka och sova hos Chloe.
Älskar chokladbiskvier. Trots att jag åt ihjäl mig på dem när jag jobbade på Lek & Bus så har jag inte tröttnat haha!
Några presenter jag satte ihop själv på jobbet när våra färdiga presentaskar började sina.

Sneakpeak 4

 
Är det stängt eller öppet i ryggen? Få reda på svaret imorgon...

När man måste till jobbet inom 15 min

När jag vaknade igår imorse trodde jag att jag skulle vara ledig så jag duschade och tvättade håret men vid 16 fick jag ett samtal från jobbet och jag var tvungen att rycka in i tre timmar. Jag hade 20 minuter på mig att fixa mig eftersom jag skulle börja 17. Så det blev en riktigt lätt sminkning och ingen styling i håret. Tänkte att det skulle vara kul för er att se hur jag ser ut med lite smink då ni oftast ser mig i hur mycket som helst.