Gotland

Sitter just nu och väntar på att få åka på båten som ska ta oss hem till fastlandet. Har varit hos mormor och morfar med Simon och hälsat på de dessa dagarna. Lillebror har varit där de senaste två veckorna så det var ett kärt återseende att få se honom igen. Vi har ätit massor med mat, promenerat och spelat kort i ändlösa timmar. Men nu har minisemestern lidit mot sitt slut och i övermorgon tar vardagen vid med jobb och andra vardagsrutiner igen. Det ska faktiskt bli skönt, det är då jag är i mitt esse! Vi gjorde det smarta valet att uppgradera oss till kupé så vi kan få sova ordentligt. Vi ses senare mina rumpnissar, puss på rumpan!

Nu har vi ledigt!

Hej rumpnissar! Har jobbat nästintill varenda dag den senaste veckan (veckorna? Har ingen alls koll på tiden längre). Men nu är jag ledig för första gången på länge och det känns kan jag lova. Så fort jag slappnar av så blir jag hängig och nästan lite sjuk.

Har varit ute på en liten prommis på morgonen och nu står jag med pappa i köket och lagar mat. Imorgon åker jag och Simon till Gotland! Ska bli så skönt att få komma iväg lite och speciellt dit där man avskärmas från allt.

Nu kommer vi ses lite oftare här på bloggen, puss på rumpan!