Fler bilder på Exposed

Här är lite fler bilder på Exposed! Har även fått hem det tredje och sista (förhoppningsvis) lipkitet och ska så fort jag har tid och orkar spela in en swatch video där jag visar alla tre och vilka ögonsminkningar jag tycker de passar till.

Tycker ni ska ta och fråga det ni undrar över i min frågestund och istället för att leta upp det inlägget kan ni kommentera era frågor i detta inlägg. Pussis

Jobbet tar över

Ja ni... Har jobbat hela midsommarhelgen och de senaste dagarna med bara en dag ledigt vilket resulterade i att jag försov mig idag... Inte okej, det är det värsta jag vet. Tycker det är så pinsamt! Nu är jag iallafall här på jobbet och har en rast innan det är dags för incheckning av passagerare.

Vill få svar från högskolan nununu! Vill förbereda boende och flytten redan nu men känner att det vore onödigt om jag inte ens kommer in. Så skynda skynda!

Exposed är här!

Beställde som sagt två nya lipkits och nu har den första hittat hem. Och det är ingen mindre än Exposed! Tyckte först jag såg ut som ett lik eftersom färgen var ljusare än min hudton men ju mer jag kollar desto mer gillar jag den. IRL ser det annorlunda ut enligt mig, mina ögon framhävs verkligen av den ljusa nudiga färgen. Så ni som är mörka med ljusa ögon borde lägga vantarna på detta lipkit så fort ni får chansen för det var superfint! Nu väntar vi med spänning på nästa lipkit som jag antar kommer tidigast på måndag.