Mitt nya jobb

Jag har ingen aning om hur många av er det är som hänger med i mitt arbetsliv numera men ni som har följt mig från start vet att jag har haft en hel del olika jobb och att det aldrig har varit svårt för mig att skaffa ett heller. Tänkte ta och berätta lite om mitt nya jobb som jag officiellt började på för någon vecka sedan nu!
 
De jobb som inte har skrivits om på bloggen är när jag jobbade som servitris förra sommaren på en resturang i Halmstad (slutade ju blogga i samma veva). Och innan jag flyttade hem till Stockholm igen så kirrade jag ett jobb för Mathem.se som chaufför vilket jag jobbade som i bara några månader innan jag bestämde mig för att det var dags att byta. Så nu har jag alltså ett nytt jobb som är på arlanda! Jag jobbar som check-in agent på, för det mesta, terminal 2 och det är verkligen ett superroligt jobb med massor av härliga kollegor. Trivs jättebra än så länge, men från tidigare erfarenheter vet jag att man inte ska ta ut någonting i förskott (vad gäller trivsel speciellt) men än så länge känns det jättebra.
 
Från att jag var 16 år har jag inte varit arbetslös i mer än två veckor och det tackar vi för. Blir så rastlös av att inte jobba och jag måste veta att jag på ett eller annat sätt tjänar pengar annars får jag panik, haha.
 
En chrarmig bild från min snapchat. Hade ingen bättre bild på mig i jobbuniformen så det fick bli den här. Adda mig! (@jasmins.nu)