Träningen börjar ta sig!

Ligger i sängen nu och ska alldeles strax börja blunda och försöka sova. Är redan alldeles för sen med det egentligen, kommer bara kunna sova 4 timmar nu... Men ville så gärna ut och motionera så jag får ta smällen imorgon istället. Känns som jag har kommit in i träningen nu faktiskt! Har försökt ett X antal gånger sedan jag flyttade hem igen att få in en rutin i träningen men det har alltid runnit ut i sanden efter någon vecka bara men nu tänkte jag försöka ta detta i samma veva som att jag slutat med cigaretterna. Kan jag sluta med cigg kan jag väl förfan sluta med godis?! Och kan jag gå en hel dag och shoppa så kan jag väl ta och gå ute i spåret nån timme? 


Har börjat göra en sallad som är sååå god och som jag äter varenda dag numera. Imorgon kommer det en video på hur jag gör den så håll utkik då! Godnatt nu och puss på rumpan!

Thailand pt. 1

 PHUKET
 
Stället för ladyboys, äldre skandinaviska gubbar och festmänniskor. Shit, Banglaroad var ganska coolt faktiskt - de första dagarna. När man hade börjat vänja sig vid omgivningen blev man istället förbannad varje gång man satte sin fot på gatan och VARENDA GÅNG höll på att bli överkörd av mopeder och diverse fordon som TukTuk, vanliga taxibilar osv. Man fick ständigt kolla runt omkring sig så att ingen in tha' squad hade blivit överkörd och låg i en blodpöl någar meter bakom liksom. Det var 'störstförst-regeln' som gällde och inte höger regel och väjningsplikt som i Sverige. Men staden var fin, stränderna var fina. Inte den i slutet på Banglarod nödvändigtvis men andra stränder vi åkte till, som jag förstod det som tillhörde Phuket, var SUPERfina! Bl.a Leam Sing Beach och Dream Club Beach (namnen kan bli lite hur som helst, kommer inte ihåg riktigt men tror det var så de hette).
 
Some pics.
 
Detta var på Dream Beach Club vilket var superfancy. Vi var inte speciellt redo på hur man skulle se ut där kan man ju lugnt säga... Tänk er en musikvideo som utspelar sig vid en pool där tjejerna ska vara fullt fixade och ha monokini's på sig. Det var lite så man skulle se ut och vi såg ut som vi skulle besöka Fyrishov i Uppsala ungefär.
 
Sushin på Dream Beach Club. Det fanns en SUPEREXKLUSIV burgare på samma meny som kostade 30.000 baht vilket blir till ungefär 7.500:- Jag beställde den som snack lite senare efter sushin, men glömde ta bild på den tyvärr. :-/
 
 
Min tallrik såg ut såhär typ varje kväll. Hatar Thailändsk mat så det blev bara pizza. Det gjorde ju gott till mina redan 67 kg. ;-)
 
 
 
 
 
 
Leam Sing Beach där det typ BARA var människor från Frankrike. Och vi förstås. 
 
 

KAT VON D

 Hörni,
man kan ju på mina youtube-videos se att jag hade bra koll på smink och sådant för ett år sedan. I vevan där jag slutade blogga var också när jag började jobba mycket på resturangen och där blev det inte mycket tid till att sminka sig (allt är ju relativt men för mig blev det väääldigt lite smink än vad jag annars var van vid) och därmed tappade jag helt sinnet för smink överhuvudtaget?! När jag kom hem från Halmstad och insåg att jag kunde ha lika mycket smink på mig som jag brukade utan att det ångades bort av varmt vatten från diskmaskiner och inte smälter bort när man fick upp kroppsvärmen lite och svettades lite så hade jag ingen aning om hur man gjorde längre. Började kolla på gamla inlägg, bilder och videos och tänkte: "fan vad duktig jag var". Har lite smått börjat lägga en värdig slant på bra produkter igen och har äntligen fått tag på en foundation som gör jobbet jag kräver till skillnad från alla budget foundationer jag blivit tvungen till att använda ett tag nu. Denna har en täckning gjord av GUD. Den heter 'Lock-it tattoo foundation' och den täcker väl tatueringar sådär. Men det som gör den så jävla bra är att den känns SÅ lätt på huden. Ni som tar studenten - härmed presenterar jag för er Kat Von D Lock-it tattoo foundation. (Säljs bara, så vitt jag vet, på Sephora).