Thailand pt. 1

 PHUKET
 
Stället för ladyboys, äldre skandinaviska gubbar och festmänniskor. Shit, Banglaroad var ganska coolt faktiskt - de första dagarna. När man hade börjat vänja sig vid omgivningen blev man istället förbannad varje gång man satte sin fot på gatan och VARENDA GÅNG höll på att bli överkörd av mopeder och diverse fordon som TukTuk, vanliga taxibilar osv. Man fick ständigt kolla runt omkring sig så att ingen in tha' squad hade blivit överkörd och låg i en blodpöl någar meter bakom liksom. Det var 'störstförst-regeln' som gällde och inte höger regel och väjningsplikt som i Sverige. Men staden var fin, stränderna var fina. Inte den i slutet på Banglarod nödvändigtvis men andra stränder vi åkte till, som jag förstod det som tillhörde Phuket, var SUPERfina! Bl.a Leam Sing Beach och Dream Club Beach (namnen kan bli lite hur som helst, kommer inte ihåg riktigt men tror det var så de hette).
 
Some pics.
 
Detta var på Dream Beach Club vilket var superfancy. Vi var inte speciellt redo på hur man skulle se ut där kan man ju lugnt säga... Tänk er en musikvideo som utspelar sig vid en pool där tjejerna ska vara fullt fixade och ha monokini's på sig. Det var lite så man skulle se ut och vi såg ut som vi skulle besöka Fyrishov i Uppsala ungefär.
 
Sushin på Dream Beach Club. Det fanns en SUPEREXKLUSIV burgare på samma meny som kostade 30.000 baht vilket blir till ungefär 7.500:- Jag beställde den som snack lite senare efter sushin, men glömde ta bild på den tyvärr. :-/
 
 
Min tallrik såg ut såhär typ varje kväll. Hatar Thailändsk mat så det blev bara pizza. Det gjorde ju gott till mina redan 67 kg. ;-)
 
 
 
 
 
 
Leam Sing Beach där det typ BARA var människor från Frankrike. Och vi förstås.