Helgen i Sockholm

I torsdags bokade jag och Chloe ett tidigt tåg till Stockholm på fredag morgonen och mycket riktigt gick vi upp 5:00 på morgonen och tog bussen till resecentret här i Linköping. På bussen var det en fågelholk som satt och glodde hela vägen. Jag undrar verkligen hur vissa föräldrar uppfostrar sina barn eftersom de sitter och glor 15 min i sträck på en annan människa. Herregud. Tåget gick bra, lyssnade på en klasskompis podd som är riktigt underhållande. Vi mötte upp Simon i TC och åkte med pendeln till Väsby. Där stod mamma och väntade på oss, vi lämnade först Chloe sen åkte vi till Märsta för att mamma skulle lämna lite papper på jobbet. Men när vi precis parkerat bilen i Märsta fick mamma ett samtal om att en ambulans var påväg till min lillebrors skola för att han skadat sig. Mitt storasyster hjärta gick sönder och jag körde som en jävla galning till Södervik och sprang in till Denniz, men han hade mådde bra med tanke på omständigheterna. Vi åkte hem med honom och skjutsade sedan honom och mamma till Löwet där han hade fått en tid. Efter det åkte jag och Simon till Barkarby Outlet, han behövde ett par nya byxor för att han dels skulle på personalfest på lördagen och dels för att hans andra byxor hade börjat gå sönder. Sen myste vi på kvällen med familjen.
 
På lördagen bakade vi lussebullar! Så himla mysigt! Det tog en ganska lång stund så efter det var klart drog jag på mig ett ansikte, Sofia kom hem till oss och sen skjutsade vi Simon till stan. Medans han var där umgicks jag med Sofia och Denniz hemma hos oss tills det var dags att hämta Simon igen. 
 
På söndagen hjälpte jag mamma att putsa alla fönstrena i huset och hon bytte även sina höstgardiner till julgardiner. Längtar tills jag ska julpynta här hemma också! Och självklart kommer jag att filma det :-D
 
Nu är det tisdag och jag väntar otåligt på att min kamera ska komma till Mediamarkt så jag kan hämta ut den och börja göra bättre videos. Jag är ledig från skolan idag och imorgon men behöver ändå plugga. Det ska jag göra idag medans jag förhoppningsfullt väntar på ett SMS från Mediamarkt som säger att min kamera har kommit!
 
Puss på rumpan!
 
 
 

Finbesök från Stockholm

Hej igen, lovies! Igår fick jag äntligen sålt min bil. Det var skönt att den kom iväg någongång men samtidigt som jag skrivit förut så var det också lite ledsamt att sälja min första bil, liksom. Senare på kvällen kom Emma och Sofia hit efter en lååång resa... Tydligen så hade de vid ett kisspaus råkat låsa ut sig själva från bilen då bilen låst sig själv med nycklarna i tändningen. Och detta var i Järna. Det tog alltså 4 timmar hit när det i vanliga fall utan fall tar max 2 timmar. Förhoppningsvis så var pizzan vi åt lite senare ett plåster på såren. Det finns verkligen ingen godare pizza än Apollo i Skäggetorp. Represent for real asså!!! 
 
Senare på kvällen drack vi vin och spelade charader. Jag lade mig ganska tidigt eftersom jag måste plugga idag. Nu väntar mitt kaffe på mig och jag ska ut och röka nu. Puss på rumpan!
 
Här är senaste videon från igår :-*
 
 
 
Jag ska bli bättre på att komma ihåg att ta bilder till bloggen också!

Om min cysta

I måndags förra veckan hade jag jätteont i typ... livmodern?! Jag visste inte alls vad det kunde vara så jag ringde kvinnokliniken här i Linköping och fick tid för dagen efter, alltså på tisdagen. De gjorde en vanlig gynundersökning och vi kom fram till att det var en cysta som orsakade mina smärtor. Och den var inte liten heller! 8x7 cm var den och satt på högra äggstocken. Jag fick tabletter jag skulle ta tre dagar framåt och jag hade jätteont dagarna efter, speciellt på kvällen. Det enda jag kunde göra så att det inte skulle göra ont var att ligga ner, men jag kunde ju inte ligga ner dagarna i ända och hoppas på att det skulle bli bättre. Hade kontakt med 1177 och gynekologen jag var hos och när jag sen började blödda så sade dem att det förmodligen var så att min cysta hade spruckit, vilket förvisso var bra. Det enda jag blev fundersam på var om mina kontinuerliga bölder i armhålan kunde ha ett samband? Det finns en sjukdom som kallas endometrios och med det kan ofrivillig barnlöshet förekomma. 
 
Jag har ett återbesök om ungefär tre veckor till kvinnokliniken och då ska jag ställa dem den frågan. Men nu vill jag inte tänka för mycket på "om" och "men", kroppen kan börja jobba mot mig då och det är det sista jag vill. Men nu har jag inte ont längre och jag har inte heller ont. Vi får se vad som händer. Nu mår jag bra i alla fall. :-)