Blogg och Youtube eller bara blogg eller bara Youtube?

Hej Rumpnissar!
 
Den senaste tiden har jag ägnat mig väldigt mycket åt bara Youtube. Jag har knappt bloggat någonting och om jag har gjort det så har det bara varit länkar till mina senaste Youtube-videos. Det jag har funderat på är om jag skulle kombinera de båda plattformarna eller ifall jag endast skulle ägna mig åt det ena eller det andra. Jag har verkligen börjat fästa mig vid Youtube och tycker att det är väldigt roligt att hålla på. Men man får inte samma slags utlopp för tankar och känslor som man får när man skriver ett inlägg på bloggen, så min slutsats är alltså att jag ska underhålla bloggen också
 
Ni kanske undrar varför jag har satsat så mycket på Youtube på senaste tiden? Jo, jag tror faktiskt att jag kan komma någonstans med det. Om jag inte gör det så gör det ingenting, jag är inte ute efter att bli känd. Det jag är ute efter är, och det kan jag vara helt ärlig med, att tjäna pengar. Det är på de mediala plattformarna som pengar finns numera. Alla söker sig mer och mer till sociala medier och det är där man "hänger", därav är det också där företag satsar på sin utåtriktade kommunikation.
 
I kombination med den fristående kurs jag nu läser på Linköping Univeristet har jag utvecklat kunskap om just detta och jag sa redan innan jag började plugga här att jag skulle kombinera det jag lär mig i skolan och marknadsföra mig själv.
 
På tal om utveckling så ökar tittarsiffrorna något otroligt och antalet prenumeranter är över 50+. Mer exakt 61 stycken. Jag tycker det är så roligt verkligen! Men som sagt så är det här på bloggen där ni kommer få läsa mer om mina tankar och min vardag.
 
Puss på rumpan!