Helgen i Sockholm

I torsdags bokade jag och Chloe ett tidigt tåg till Stockholm på fredag morgonen och mycket riktigt gick vi upp 5:00 på morgonen och tog bussen till resecentret här i Linköping. På bussen var det en fågelholk som satt och glodde hela vägen. Jag undrar verkligen hur vissa föräldrar uppfostrar sina barn eftersom de sitter och glor 15 min i sträck på en annan människa. Herregud. Tåget gick bra, lyssnade på en klasskompis podd som är riktigt underhållande. Vi mötte upp Simon i TC och åkte med pendeln till Väsby. Där stod mamma och väntade på oss, vi lämnade först Chloe sen åkte vi till Märsta för att mamma skulle lämna lite papper på jobbet. Men när vi precis parkerat bilen i Märsta fick mamma ett samtal om att en ambulans var påväg till min lillebrors skola för att han skadat sig. Mitt storasyster hjärta gick sönder och jag körde som en jävla galning till Södervik och sprang in till Denniz, men han hade mådde bra med tanke på omständigheterna. Vi åkte hem med honom och skjutsade sedan honom och mamma till Löwet där han hade fått en tid. Efter det åkte jag och Simon till Barkarby Outlet, han behövde ett par nya byxor för att han dels skulle på personalfest på lördagen och dels för att hans andra byxor hade börjat gå sönder. Sen myste vi på kvällen med familjen.
 
På lördagen bakade vi lussebullar! Så himla mysigt! Det tog en ganska lång stund så efter det var klart drog jag på mig ett ansikte, Sofia kom hem till oss och sen skjutsade vi Simon till stan. Medans han var där umgicks jag med Sofia och Denniz hemma hos oss tills det var dags att hämta Simon igen. 
 
På söndagen hjälpte jag mamma att putsa alla fönstrena i huset och hon bytte även sina höstgardiner till julgardiner. Längtar tills jag ska julpynta här hemma också! Och självklart kommer jag att filma det :-D
 
Nu är det tisdag och jag väntar otåligt på att min kamera ska komma till Mediamarkt så jag kan hämta ut den och börja göra bättre videos. Jag är ledig från skolan idag och imorgon men behöver ändå plugga. Det ska jag göra idag medans jag förhoppningsfullt väntar på ett SMS från Mediamarkt som säger att min kamera har kommit!
 
Puss på rumpan!
 
 
 
Anonym

Var köper du dina lösögonfransar från?

Anonym

??