En helvetes resa

Igår var jag och Simon och kollade på bio här i Linköping. Det blev Masterminds och den var helt okej, jag hade förväntat mig liiite mer men den var duglig. I onsdags var jag hemma hos Medina och åt en supergod middag hon hade gjort i ordning åt oss, vi drack även lite vin och åkte sedan till Clara där några till från klassen var. Efter en superrolig kväll och en skön promenad hem sov jag gott den natten.
 
Idag har jag faktiskt inte gjort någonting, förutom det rutinmässiga som yogan och duscha typ lol. Nej men jag och Chloe hade tänkt åka och sola nu på kvällen och det gick bra ända fram tills vi kom till solariet och de förklarade att de hade stängt för att studentföreningen var där på fredagkvällarna. Vi tog det bra och gick sedan vidare till nästa solarie som vi hade sökt upp på Google. Väl framme där så såg vi att man måste ha kontanter. Vi skulle gå och ta ut pengar, men när vi kom tillbaka till solariet så var det stängt... Jo men visst såg vi då att de hade satt en liten lapp under öppettiderna med rubriken "Nya öppettider" och de hade stängt för 20 minuter sen. Jaja tänke vi, vi åker väl hem då men innan dess så ville jag in på Netto och köpa kikärtor (ska berätta mer sen vad jag gör med dem, det har iallafall kunnat ersätta chips *blinkblink*) och då förklarar butiksbiträdet att de inte har någrakikärtor i deras ordinarie sortiment utan endast tar in det ibland i deras tillfälliga sortiment (hon följde till och med oss till hyllorna där kikärtorna "skulle finnas" om det fanns, men det fanns inte så vi tackade för hjälpen och strosade vidare i affären). Jag och Chloe gick då till hyllorna där de tillfälliga varorna fanns och där FANNS JU FÖRFAN KIKÄRTORNA. Så när vi gick fram till kassan så sa samma tjej som hade "hjälpt oss" såhär:
 
Hon: "Åååh, ni hittade. Vad bra!"
Jag: "Ja, jag hittade de vid hyllorna för tillfälliga varor"
Hon: "Ja men precis det är ju där vi har tillfälliga varor!"
 
That logic tho'.
 
Håller nu på att göra mina kikärtor och jag tänkte förklara mer i ett annat inlägg vad jag gör. Det är verkligen SÅ gott och SÅ mycket bättre än chips och mycket mycket nyttigare och kalorisnålare. Har lite mer att berätta för er men jag tänkte göra det senare. Mina dagar slutar runt den här tiden eftersom jag går upp så tidigt, så vi hörs senare! Puss på rumpan
 
Random bild.
Frida

Va kul att gå på bio :)
Fin bild :)