header on fucking fleeeeek

Ohmyyyygooood vad snygg min header blev, eller vad säger ni? I fullständigt fucking älskar it! Jaha hur ska man skriva ett inlägg från det blå bara sådär utan att det ska vara stelt. Orkar inte dra något "förlåt för att jag inte skrivit", "jag har inte haft tid", "blablaBLAAA" så jag tänkte att jag bara kör. För jag har inga ursäkter. Egentligen.
 
Sitter i mitt hem i Linköping och håller på med fyra saker:
 
1. Jag håller på att skriva min hemtenta som ska in på fredag. Jag har grovskrivit den nu men jag ska låta den vara nu så jag kan sova på texten så kommer det roligaste imorgon när man ska kolla igenom texten och se allt skevt man skrivit. Ibland poppar babben ur en helt oväntat, det märks i mina texter när jag bara låter fingrarna flöda utan att egentligen tänka efter vad det är jag skriver. 
 
2. Skriver ett tal om en resa jag har varit med om. Jag studerar ju två kurser här i Linköping, men det kan vi prata mer om i ett annat inlägg. Jag tolkade resa på mitt eget sätt och ska skriva något lite mer personligt än om bokstavligen en resa. Jätteroligt liksom: "Jaaa sen drack vi den kvällen igen och sen så sov vi.... Gick och badade och, aa... I tre veckor var det det enda vi gjorde." Intressant liksom, not.
 
3. Väntar på svar från två stycken journalister. Den tredje kunde iallafall svara och säga att han inte hade tid. Det är mer än vad man kan säga om de andra två. Lite stressigt är det för upgiften skall vara klar att redovisas imorgon men vi har ännu inte fått svar från någon. Vi kan förvisso bara skylla på oss själva eftersom vi skickade iväg mailen så sent (i sista minuten verkligen) men jag tänkte ändå att lokala journalister skulle vara lite hemkära och göra allt vi bad om. Skämt å andra sidan men de har väl mycket att göra I guess.
 
4. Dricker vatten. Har så jävla ont i huvudet så jag är inne på min 2:a liter för idag. Har kissat 4 gånger tror jag.
 
Jahapp, det var väl det jag ville få ur systemet. Vi hörs snart igen... I promise. Lol.