Hur yoga har påverkat mig

Jag vill bara att ni ska veta att jag är en nybörjare på yoga, jag har tränat det i knappt en månad så allt jag skriver här kommer från en nybörjares perspektiv - inte en experts!
 
Jag vet inte vad det var som fick mig att börja med yoga. Jag tror jag sökte på nyttiga maträtter på youtube och så var nästa klipp i uppspelningen ett yoga-klipp. Och fyfaaaan vad najs det såg ut. Det såg ut att vara så enkelt och liksom skönt för hjärnan. Så jag körde en liten rutin som fanns på en kanal och ba... O. M. G. Sa jag precis att det var enkelt? I meant NOT. Men själva grejen med yoga tror jag är att få det att flyta på så bra som möjligt så när man väl har "bemästrat" utförandet så ser det enkelt ut. Jag insåg även hur stel jag är/var. Helt otroligt jävla stel. Jag kunde knappt nudda fingrarna på marken framför mina fötter och ha benen raka samtidigt. Idag kan jag stå på mina händer och trycka ned mig lite mer så stretch yogan har gett otroliga resultat. Förutom det är jag närmre min split för varje dag som går. Jag har även lärt mig att vila underkroppen på mina armbågar medans jag står med händerna på marken om ni förstår vad jag menar? Och för någon dag sen bara lärde jag mig att gå från den positionen till att stå på huvudet och sakta och enkelt lyfta benen uppåt. Grejen med yoga (i alla fall för min del) det är att man ska andas genom varje position. Man ska veta vilka muskelgrupper man ska använda och inte glömma att andas. Då klarar man faktiskt det mesta.
 
Jag har inte ställt mig på vågen än, det är fortfarande lite laddat med ångest varje gång man ställer sig där på och jag vill inte låta vågen och min vikthets förstöra den underbara upplevelsen jag fått från yogan på sistone. Förutom de fysiska sakerna yogan tillför har jag även sett en bra utveckling i mitt humör. Jag blir inte alls lika lätt arg och irriterad och när jag har gjort mitt yoga pass så är jag verkligen i min namaste och känner mig nästan hög.
 
Det bästa ändå är när man ställer sig varje morgon på mattan och inte vet vad man ska göra. Man tar det som det kommer och jag kan tillräckligt många positioner för att få en hel rutin att flyta på bra. Det känns inte riktigt bra om man skulle sitta i skräddarsits och sen bara helt plötsligt ställa sig upp, man vill ju gå snyggt från sittandes till ståendes till exempel. 
 
Jag ska fan bli yogainstruktör en vacker dag.
 
 
 
Emilia

Vart har du köpt lösögonfransarna?? 😍

Svar: Från lillylashes.com! :-D
Jasmin Desmi