Kan jag bara få svar på min hemtenta, eller?!

Hej på er, de senaste dagarna har jag varit inne varje timme och kollat ifall bedömningarna på tentorna har publicerats ännu men de har de inte! Jag är så nervös att jag dör. Jag vill bara veta och någonting säger mig att jag inte klarade det denna gången. Jag hoppas jag känner fel men jag vågar inte hoppas.
 
Jag gick upp senare än vad jag ville idag, men det var så mysigt att bara ligga vaken i sängen ett tag och kolla telefonen medans det regnade ute. Mysfaktorn var på max! Till slut pallrade jag mig upp och körde lite yin yoga eftersom jag börjat få ont i halsen och inte vill anstränga mig allt för mycket. Åt frukost och gjorde mig i ordning för skolan. Träffade mina gruppkamrater där och jobbade på den sista examinationsuppgiften för denna delkurs.
 
Nu är jag hemma och äter sallad. Vad är oddsen att båda avokadorna jag äter idag är perfekta? De var verkligen helt beträffligt perfekta, jag finner inga ord. Kärnan gick ur på ett försök, avokadon slank ur skalet som smält smör och konsistensen var perfekt. Jag tror jag måste gå och köpa en lott senare eller något, för det händer inte ofta!
 
Livade på The Secret Room igår och det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde. Jag och Chloe satt och underhöll oss med det eftersom vi inte riktigt hittade någon film vi ville se på. Alla filmer på netflix känns så B. Vi älskar psykologiska thrillers men majoriteten av filmerna under den genren är riktiga jävla B filmer. Måste hitta en bra thriller ASAP, för idag är det verkligen film- och mysväder. Men innan jag kurar ner mig i sängen ska jag få lite plugg gjort.