Min flytt till Linköping

Hej rumpnissar. Naaaw, ni trodde jag hade glömt er för ett tag där men NEJDÅ. Mig slipper ni inte. :-)
 
Jag flyttade alltså till Linköping i slutet av augusti månad och här har jag nu bott sedan dess. Jag bor med min pojkvän Simon och min goda vän Chloe. Asså hur gammal lät jag inte när jag skrev så? "Min goda vän Chloe". "Vi spelar bingo varje kväll och sen går vi och Simon på teater varvat med opera och sedan äter vi puré-ad mat eftersom vårt matsmältningssystem blivit dåligare med åren". Hahaha, nej men min gäri Chloe, det lät kanske lite mer passande, hon bor här också.
 
Jag studerar alltså medie- och kommunikationsvetenskap samtidigt som jag studerar en liten minikurs på 4 poäng - presentationsteknik. Båda är jätteroliga och värd all sin tid! Jag har nu bestämt mig lite mer för vad det är jag vill göra när jag har pluggat "klart". Jag använder citat-tecken för att jag har bestämt mig för att skräddarsy mitt eget program. Så medie kursen ska jag läsa i ett och ett halv år till, sen blir det någon form av projektledningskurs eller ledarskapskurs och sen vill jag även läsa varumärkeskunskap. Grafisk kommunikation vill jag också läsa bara för att plocka fram det som jag lärde mig på gymnasiet. Det har jag tappat ganska mycket och det är synd! Det finns jättejättejättemycket jag vill läsa men jag får lägga lite band på mig själv för jag vill inte fastna i pluggandet, jag vill komma ut och arbeta så snabbt som möjligt.
 
Huruvida jag kommer göra allt detta i Linköping återstår att se. Jag tror inte det men samtidigt tror jag det. Jag vill inte fastna på ett ställe ännu utan vill flytta runt lite och se olika städer och prova bo i så många som möjligt. Vill inte fästa mig för mycket på ett och samma ställe.