Renovering, middag & bio

Godmoooooorgon rumpnissar!
 
Jag gick upp vid åtta imorse och har nu fått mitt morgonkaffe och 1 liter vatten. Ska strax köra lite yoga och sen duscha, men först tänkte jag lägga lite tid på le blogg och berätta om min gårdag.
 
Pappa och jag började med renoveringen av övervåningen och vi började med trappräcket, slipade det och målade med grundfärg osv. Har konstigt nog ingen träningsvärk i armen efter det men har dock träningsvärk i magen från yogan igår. Loveeeee it!
 
Mamma, pappa och jag fixade oss för att åka till Kista för middag och bio dejt! Jag måste bara berätta om min övernaturliga kraft. Ibland tror jag fan att jag är synsk alltså. Inte att jag kan se inte i framtiden men typ som att jag får en känsla eller tanke och sen så händer någonting i den stilen, typ förstår ni vad jag menar?! Jag brukar väldigt sällan ha uppsatt hår men igår bestämde jag mig för att ha det och sen när jag kommer ut så är det typ en orkan? Då blev jag så glad för om jag hade haft utsläppt hår så hade de bara flugit överallt, blivit tovigt och massa andra jobbiga saker. Asså WOOOOOW tänker ni nu men det var ganska coolt ändå.
 
Vi åt på ZEN eller om det heter ZAN....? I'm not sure actually, men gott är det i alla fall. Det är resturangen borta vid donken i Kista som lägger sushibitar på ett rullande band så får man ta medan man äter, ashäääääftigt. Sen kollade vi på Deepwater Horizon och först var det knas för hela SF Bios system låg nere tydligen men vi fick våra biljetter till slut så vi kunde se filmen. Och den var MEGAsorglig. Jag hade lätt kunnat gråta men jag gjorde inte det becaaause I've got makeup on?? 
 
Jag åker hem till Linköping senare idag så nu ska jag se till att få mina dagliga sysslor gjorda innan jag åker hem så jag kan dega resten av denna regniga söndag.