Måndagens meny

Tjenixen och god förmiddag på er.
 
Jag vaknade tillfredsställande tidigt idag. Jag älskar att gå upp tidigt för då känns det som att man får ut mer av dagen än om man går upp vid exempelvis 10-11. Då får jag bara ångest... 
 
Jag har precis fixat håret och ska strax börja sminka mig också. Klockan 13:50 har jag tid hos tandläkaren för att fästa min retainer som gick av från en tand för några veckor sedan. Ni som har haft tandställning och även retainer nu efteråt vet vilket struggle det är när de där metallremsorna går av och hur tröttsamma alla tandläkarbesök blir. Hur som haver, efter att det är gjort ska jag åka till jobbet och jobba kvällspasset. Jobbade igår också och det var superroligt då det var ordentlig puls i köpcentret och det är ju så mycket roligare att jobba när man har massa kunder att ta hand om! Butiksjobb kan bli långtråkiga och oproduktiva kan jag tycka när man segar runt i brist på annat att göra. Klart att det alltid finns saker att göra i en butik, men ni förstår vad jag menar.
 
Nu ska jag fortsätta vara social med min familj, facetimar med mamma som är med resten av familjen hos min mormor och morfar på Gotland. Hon har satt sin telefon i en hörnmöbel i köket där så det känns förvånvansvärt verkligt, nästan som att man är där. Teknik är så amazing ibland.