Variation är bra för själen

 Både jag och Simon tycker om variation och vi har möblerat om och flyttat på möbler ett X antal gånger sedan vi flyttade ihop. Idag provade vi på ett tredje alternativ för vardagsrummet och vi både blev otroligt nöjda (vilket vi förvisso alltid blir i början när vi möblerat om, haha). Så detta är hur det kommer se ut i några månader framöver innan vi tröttnar och bestämmer oss för att möblera om igen. 
 
Tog tyvärr inga förebilder men ni får helt enkelt tro på mig när jag säger att detta blev så mycket finare.
 
Det ser lite stökigt ut med kablarna under tv-bänken, och ja... Kan vi prata om tv-bänken? Det där är verkligen inte en tv-bänk vi är nöjda med. Den vi vill ha är för pricy för vår plånbok men vi väljer att stå ut med den lilla, svarta tv-bänken tills vi har råd att köpa den andra vi egentligen vill ha. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju. :-)
 
Vi hade aldrig någon baktanke med att de olika rummen skulle ingå i olika tematiska färgkoder men det blev bara så att vardagsrummet blev grått/silvrigt och beiget. Köket har blivit lila. Gardinerna fick jag av svärmor och jag tycker köket blir så mysigt med den ändå ganska vågade färgen.
 
Även sovrummet har fallit offer för den lila färgen. Dock kan man se att tanken är att det skulle vara beiget (mattan och gardinerna) men jag tycker inte det skär sig så hemskt?! Skriv gärna vad ni tycker. Beige är en enkel färg att arbeta med men ack så tråkig. Tips på hur man kan spica upp sovrummet?!